22
Nov

Under januari månad kommer vi att flytta vår containeruppställning som vi för nuvarande har i Frihamnen i Göteborg. Den nya adressen som kommer gälla från februari är Storängsvägen 4, Björröd som ligger invid E4 Landvetter.

Den nya uppställningsplatsen ligger ca 15-20 minuter bort från den nuvarande platsen där containrarna står uppställda. Flytten kommer att påbörjas den andra eller tredje veckan i januari 2018. Anledningen till flytten är först och främst att Göteborg Stad ska bygga bostäder vid hamnen där vi har våra containrar och delvis för att vi vill göra stora förbättringar i service och säkerhet för dig som kund. Exempelvis genom att kunna erbjuda kameraövervakning, elektrisk styrd grind med personlig kod, och kunna ge bättre tillgänglighet till flera typer av förråd.

Praktiskt inför flytten

Inför flytten så kommer vi på Alabanza skicka ut spännband till alla våra kunder som fortsättningsvis vill magasinera hos oss och efterfrågar det inför flytten för att säkra innehållet i er container, max 2 spännband per container. Maila er beställning av spännband till contact@alabanza.se så skickar vi dem till er gratis. Alabanza ansvarar inte för skadat containerinnehåll och därför är det viktigt att inget ömtåligt ligger löst i containern när vi flyttar den.

Fyll i blanketten för att godkänna flytten

Om ni önskar fortsätta hyra av oss, samt godkänner att vi flyttar er container och att ni ska säkra innehållet laddar ni ner och fyller i blanketten som finns nedan. Skicka sedan formuläret till oss. Som kompensation för att containern inte kommer att vara tillgänglig under delar av januari får alla kunder som magasinerar på vår mark 50 % rabatt på hyran denna månad som vi utför containerflytten, dvs januari 2018.

> Ladda ner och fyll i blanketten

Vid uppsägning av avtal

Om du motsäger flytten av containerförvaringen så är det möjligt att avsluta ditt avtal och tömma containern innan flytten även om det finns resterande bindningstid kvar på avtalet. Alabanza kommer att säga upp de avtal som ej accepterat förlängning under november.

Maila er uppsägning/ert besked till contact@alabanza.se så avslutar vi ert avtal per den sista december 2017.

Har du frågor om flytten eller ditt avtal är du välkommen att höra av dig till oss på Alabanza, telefonnummer: 0771-40 00 40.

Category : nyheter

Sorry, the comment form is closed at this time.