nyheter

5
Sep

Mellan torsdag den 6/9 och fredag den 7/9 håller kontoret stängt på grund av konferens. Detta innebär att vi på kundtjänsten inte kommer att ha möjlighet att svara i telefon under dessa dagar, men vi öppnar igen som vanligt på måndag den 10/9!

Vid brådskande ärenden hänvisar vi till vår mejladress contact@alabanza.se

Med vänliga hälsningar,
Alabanzas kundtjänst

Category : nyheter | Blog
22
Nov

Under januari månad kommer vi att flytta vår containeruppställning som vi för nuvarande har i Frihamnen i Göteborg. Den nya adressen som kommer gälla från februari är Storängsvägen 4, Björröd som ligger invid E4 Landvetter.

Den nya uppställningsplatsen ligger ca 15-20 minuter bort från den nuvarande platsen där containrarna står uppställda. Flytten kommer att påbörjas den andra eller tredje veckan i januari 2018. Anledningen till flytten är först och främst att Göteborg Stad ska bygga bostäder vid hamnen där vi har våra containrar och delvis för att vi vill göra stora förbättringar i service och säkerhet för dig som kund. Exempelvis genom att kunna erbjuda kameraövervakning, elektrisk styrd grind med personlig kod, och kunna ge bättre tillgänglighet till flera typer av förråd.

Praktiskt inför flytten

Inför flytten så kommer vi på Alabanza skicka ut spännband till alla våra kunder som fortsättningsvis vill magasinera hos oss och efterfrågar det inför flytten för att säkra innehållet i er container, max 2 spännband per container. Maila er beställning av spännband till contact@alabanza.se så skickar vi dem till er gratis. Alabanza ansvarar inte för skadat containerinnehåll och därför är det viktigt att inget ömtåligt ligger löst i containern när vi flyttar den.

Fyll i blanketten för att godkänna flytten

Om ni önskar fortsätta hyra av oss, samt godkänner att vi flyttar er container och att ni ska säkra innehållet laddar ni ner och fyller i blanketten som finns nedan. Skicka sedan formuläret till oss. Som kompensation för att containern inte kommer att vara tillgänglig under delar av januari får alla kunder som magasinerar på vår mark 50 % rabatt på hyran denna månad som vi utför containerflytten, dvs januari 2018.

> Ladda ner och fyll i blanketten

Vid uppsägning av avtal

Om du motsäger flytten av containerförvaringen så är det möjligt att avsluta ditt avtal och tömma containern innan flytten även om det finns resterande bindningstid kvar på avtalet. Alabanza kommer att säga upp de avtal som ej accepterat förlängning under november.

Maila er uppsägning/ert besked till contact@alabanza.se så avslutar vi ert avtal per den sista december 2017.

Har du frågor om flytten eller ditt avtal är du välkommen att höra av dig till oss på Alabanza, telefonnummer: 0771-40 00 40.

Category : nyheter | Blog
10
Dec

Inför julen sponsrar Alabanza Läkare Utan Gränser med en container till deras ”Bokhandel utan gränser”. Under nedan datum och tider finns containern uppställd på Stureplan i Stockholm.
Under helgen finns det möjlighet att stötta Läkare Utan Gränser genom att köpa 9 olika böcker som alla kostar 150 kr styck.

– Det bästa med våra böcker är att alla har lyckliga slut tack vare att vi varit på plats och kunnat vårda våra patienter. Ger man bort julens viktigaste bok gör man inte bara sina nära och kära glada, man hjälper oss dessutom att fortsätta vårt viktiga arbete, säger Mari Mörth, generalsekreterare på Läkare Utan Gränser.

Det finns också möjlighet att skänka mer pengar till organisationens arbete.

Då är bokhandeln öppen:

  • Fredag 11/12 kl. 8.30–19.00
  • Lördag 12/12 kl. 10.00–19.00
  • Söndag 13/12 kl. 10.00–19.00

Bild från Läkare Utan Gränsers Facebooksida.

Category : alabanza blogg | nyheter | Blog
23
Mar

Alabanza har nu öppnat en webshop med containrar. Vi erbjuder nya containrar i alla storlekar till bra pris. Vi arrangerar även frakten om ni vill. Läs mer i vår webshop www.container.se om priser och leveranser.

Vänliga hälsningar,
Alabanza Sweden

Category : nyheter | Blog
19
Aug

Vi hoppas att alla våra kunder har haft en riktigt trevlig sommar!

Nu är vi tillbaka på kontoret med full styrka under normala öppettider igen, 08.00-17.00.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar på info@alabanza.se eller ring oss på 0771 – 40 00 40

Category : nyheter | Blog
16
Jun

Våra öppettiderna under juli och augusti är följande:

1 juli – 15 juli
Telefontid 08.00 – 15.00.

16 juli – 31 juli
STÄNGT (Jour, i mån av tid, vid hyra och montering, samt akuta ärenden contact@alabanza.se, 076-239 77 43)

1 augusti – 15 augusti
08.00 – 15.00.

16 augusti –
Normala arbetstider 08.00-17.00.

Category : nyheter | Blog
29
Apr


Vi kommer inom kort att öppna en webshop där du nu även kan köpa en container.

Betalningslösningen finns inte ännu

Håll utkik på container.se, där vi snart lanserar webbshoppen som kommer stödja fakturor samt visa och mastercard och troligen några av de största betalningsväxlarna.

Stort sortiment, inte bara blåa

Vi har ett stort sortiment i lager där vi kommer att sälja våra containers. Men vi kommer inte bara att sälja containers i våra traditionella blåa färger. Vi kommer även att sälja andra färger.

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö

Från våra hubbar i Stockholm, Göteborg och Malmö servar våra kunder över hela södra Sverige. Ta gärna in offert från oss. Vi har många erbjudanden som du inte bör gå miste om.

Category : nyheter | Blog
21
Feb

Nu kan du följa Alabanza på Google +
Där kommer vi lägga ut information om kampanjer och andra nyheter som berör verksamheten.

Vi finns på Google+   

Category : nyheter | Blog
13
Jun

Nu går det att hyra byggställning till kanonpriser hos Alabanza. Vi erbjuder flera olika typer av byggställningar. De kännetecknas av hög kvalitet, flexibilitet, och har en robust konstruktion. I vårt erbjudande ingår såväl frakt, montering och demontering av byggställningar. Besök gärna vår nya webbplats för mer information:

www.hyrabyggnadsställning.com

hyra byggställning alabanza

Category : nyheter | Blog
20
Apr

Idag står flertalet containrar uppställda i Täby Centrum. Dessa containrar är levererade av Alabanza och ska fungera som skyltfönster under tiden som ombyggnad sker i området.

Gör som Täby Centrum – Hör av dig till oss när du behöver containers som uppfyller dina önskemål.

Category : nyheter | Blog