Magasinera hos oss

Magasinering hos Alabanza innebär det att du hyr en förrådscontainer som står uppställd hos oss. Vi på Alabanza lägger ner mycket kraft på att underhålla och serva våra förrådscontainrar så att du vara säker på att du får en ren, hel och fräsch container.


Du får tillgång till ditt förråd

Du får tillgång till containern. Vi instruerar dig om hur containeranläggningen fungerar samt vart din container står. Vi går igenom vilka tillbehör du beställt samt hur dessa fungerar (lås, el, avfuktare med mera). Du har även möjlighet att "packa" containern på din mark om du vill genom att använda vår hämtservice. Då kör vi ut containern till dig så att du i lugn och ro kan packa containern hemma. Sedan kommer vi och hämtar den och kör den till vår mark.

Hög tillgänglighet till ditt förråd

Du har mycket hög tillgänglighet till ditt förråd. Dina tillhörigheter bevakas av ett avancerat övervakningssystem som vi har implementerat på våra anläggningar.

Kontakta oss för offert

Alabanza har flera olika bindningstider som du kan välja mellan vilket också påverkar din månadskostnad. Är du intresserad av att magasinera hos Alabanza så kan du skicka oss en kostnadsfri offert, så återkommer vi så snart som möjligt med svar!