Hämtservice

Hämtservice - du packar - vi tar hand om containern

Vi har nu lanserat tjänsten hämtservice. Vi kör ut containern till dig, du packar och fyller den med din egendom, sen kör vi tillbaks den till oss. Du kan givetvis komma åt containern på vår mark alternativt få den utkörd igen till dig. Vi ordnar med alla transporter. Tjänsten är perfekt för dig som behöver mellanlagra möbler eller liknande i samband med flytt men inte kan ta med dig allt på en gång. Du låter oss ta hand om möblerna några månader och sedan kör vi containern till din nya address.

1. Vi kör ut containern till dig.

Tjänsten bygger på att du i din egen takt ska kunna packa containern inför t.ex. en företagsflytt. Vi kör ut containern till dig på t.ex. en parkeringsplats i anslutning till din lokal eller där du bor.

2. Du packar containern.

När containern står hos dig fyller du den. Tänk på att containern ska transporteras. Vi är rädda om våra containrar men innehållet i containern ska klara av en frakt.


3. Containern hämtas av oss

När du packat din container i lugn och ro kommer vi och hämtar den. Sedan kör vi tillbaka den till oss där den står i tryggt förvar i vår containerdepå. Där står den till du behöver den igen. Då kan du antingen komma och hämta dina saker, eller så kör vi ut containern igen till lämplig plats, exempelvis dit du ska flytta.